Tryk HER for at downloade TeamViewer fjernsupport - Kontakt os først, for at aftale fjernsupport.
 
+45 71992080
 

Mobilrep.

Mobilrep.

Vi anbefaler altid at få brugt originale reservedele til reparation af din tablet eller telefon. Såfremt vi ikke kan skaffe originale reservedele, bruger vi dele af OEM kvalitet dvs. af næsten samme kvailtet som de originale. Hvis du ønsker pris på rep. med de billigste alternativer er du velkommen til at tage kontakt med os.

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

2 vare(r)

Valg af reparationskvalitet

  • ORIGINAL : Original enhed fra leverandørens nordiske distributører i original indpakning. Den slags enhed du ville få sat på hvis du sendte telefonen ind til reparation hos leverandøren.

  • OEM : Enhed af original kvalitet. Ved de fleste lejligheder er OEM præcis den samme enhed vi får som en ORIGINAL, den kommer bare direkte fra fabrikkerne i Asien uden fordyrende mellemled.

  • COPY A -> AAAAA : En COPY A enhed er en alternativ version af den originale enhed. Hvis fabrikken laver flere forskellige kvaliteter (COPY A, COPY AA, COPY AAA osv.) er den med flest A'er af bedst kvalitet. I denne kvalitet kan du nogle gange mærke forskel i touch funktionen der ikke er lige så god. Du kan risikere farverne ikke er 100% identisk med original. Du kan komme ud for limen slipper. Hos Notown.dk har vi altid kun den COPY A version i bedst kvalitet.

  • COPY B -> BBBBB : Er en "COPY A" som anden sortering. Dvs. skærme eller bagsider med farvefejl eller pixelfejl. Denne kvalitet er absolut den billigste og kan ikke anbefales! Vi tager kun "COPY B" hjem på bestilling.


Vent venligst ...