Fjernsupport

Har du problemer med din computer, så står vi klar til at hjælpe dig.

Så længe du har adgang til Internettet, kan vi som oftest hjælpe via fjernsupport. Dette sikrer at du får løst dit problem hurtigst muligt på den billigst mulige måde.

Ring til os på 71 99 20 80 for at aftale nærmere om afhjælpning af dit problem.

1. Tryk på nedenstående knap for at downloade vores fjernsupport software.

2. Efter du har downloadet vores software skal du køre den og sige “Ja” til den må foretage ændringer på din PC.

3. Derefter vil vi kunne fjernstyre din computer og afhjælpe dit problem.

 

Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål: Har i fuld adgang til min PC og mine filer under fjernsupport-sessionen?
Svar: Ja, det har vi. Vi har samme adgang, som sad vi foran computeren. Du kan ALTID afbryde forbindelsen ved at lukke vores fjernsupport software, hvorefter vi ikke har adgang mere.

Spørgsmål: Har i så altid adgang til min PC?
Svar: Nej det har vi ikke. Når du lukker vores fjernsupport software har vi ikke adgang til din PC mere. Det kræver du selv starter programmet for at give os adgang.

Spørgsmål: Jeg har startet softwaren, men der sker ikke noget?
Svar: Du bliver nød til at kontakte os før du starter fjernsupport. Ved vi ikke du har brug for hjælp eller at du har startet din fjernsupport har vi ingen mulighed for at hjælpe.

Spørgsmål: Koster det penge?
Svar: Ja. Vi fakturerer timepriser pr. påbegyndt halve time ligesom havde vi været ude ved dig. Ved fjernsupport er fordelen at du kan få hjælp med det samme, samt du sparer vores transportomkostninger.

Spørgsmål: Der sker ikke noget?
Svar: I bunden af vores fjernsupport software er der en lille grøn eller rød prik der indikerer om der er forbindelse til vores service. Lyser den rød kunne det tyde på du ikke har adgang til Internettet og vi kan derfor ikke fjernstyre din PC. Lyser den grøn er alt ok.

Spørgsmål: Er mine data sikre?
Svar: Ja! Vi bruger software fra TeamViewer der er i toppen af branchen for fjernstyring. Forbindelsen mellem vores PC og din PC bliver krypteret så ingen kan “lytte” med. Ud over det kan du altid følge med på skærmen med hvad vi foretager os.