Tilbud til private

Vi har stor erfaring indenfor IT. Hvad enten det drejer sig om hardware eller software kan vi løse de opståede problemer.

Færdige computere
Hos os har vi specialiseret os i at levere lige præcis den løsning du måtte have brug for, både inden for standard PCer og de største gamer PCer. Derfor kan vi skræddersy en computer lige netop til dine behov og din økonomi. Det gælder både stationære og bærbare PCer.
Hardware og løsdele
Vi handler hos nogle af de største distributører i Europa og har derfor adgang til et kæmpe produktsortiment med alt fra mærker som Intel, AMD, Asus, Acer, HP, Lenovo, MSI, Corsair, Steelseries, Western Digital, Kingston, Samsung og mange mange flere!

Da markedet, priserne og de nyeste trends ændrer sig konstant har vi valgt ikke at have et kæmpe lager med komponenter.

I stedet kan vi levere fra dag til dag. Dette sikrer at du altid får det nyeste på markedet (med mindre du ønsker andet) til de mest aktuelle priser.

Support og service
Siden start har vores største force været vores service! Vi kommer gerne ud og yder support på adressen, hvad enten det drejer sig om problemer med NemID, mail eller noget helt andet.

Kender vi ikke løsningen til problemet i forvejen så skal vi nok finde en løsning, så hurtigt som muligt.

Vi sørger også for at følge op på tingene, så vi er sikre på du er tilfreds med den løsning der er fundet.

Hos os kan du også komme i kontakt med os på telefon og ikke kun på mail.

Tit og ofte kan vi løse de fleste problemer via fjernsupport.

Videoovervågning
Har du brug for videoovervågning til hjemmet står vi også klar. Vi har stor erfaring med ip-kameraer til boliger og mindre erhverv. Det kan klares med flere forskellige løsninger, så hver opgave er forskellig. Kontakt os for at høre mere.